Maik van der Sleen
Eigenaar & Personal trainer van Maikpt

Wie ben ik?

Mijn naam is Maik, eigenaar van Maikpt. 

Van jongs af aan heb ik veel interesse gehad in sport, fitness en in het bijzonder krachttraining. Inmiddels ruim 10 jaar verder is mijn interesse in de sport gegroeid en besloot ik in 2018 om hier mijn werk van te maken.

Sinds 2018 mag ik mij een gediplomeerd Personal Trainer noemen.

Personal training

In 2021 ben ik gestart met het geven van Personal training op locatie en bij mensen thuis. In juni 2022 heb ik mijn eigen Personal training studio in Assen geopend.

Op afspraak kan ik nog steeds op locatie komen, maar is het ook mogelijk om in de studio aan de gang te gaan.

Met veel enthousiasme ga ik dit nieuwe avontuur aan en hoop ik veel mensen te helpen en te begeleiden naar een gezondere lifestyle. Samen gaan we aan de slag om persoonlijke doelen te behalen en ga je gecoacht worden op je houding en techniek, dit om blessures in de toekomst te verkleinen en te voorkomen. 

Powerlifting

Vanaf 2019 ben ik mij volledig gaan focussen op powerliften en heb ik deelgenomen aan diverse (officiële) powerlift wedstrijden.

Powerlifting is een krachtsport die zich richt op drie belangrijke compound-oefeningen, waarbij de sporter zijn of haar maximale kracht test (one-rep-max) De oefeningen die centraal staan binnen powerlifting zijn: de squat, de benchpress en tot slot de deadlift. Tijdens een powerlift wedstrijd wordt je beoordeelt door 3 scheidsrechters en is het doel om een zo hoog mogelijk totaal neer te zetten. De deelnemer met het hoogst aantal totaal wint de wedstrijd.

Vragen omtrent powerlifting? Stel ze gerust en dan hoop ik je vragen te kunnen beantwoorden.

DUO training en Small group training

DUO training 

Je gaat met z’n tweeën aan de slag. Ik verzin een leuke maar effectieve workout die jullie samen zullen gaan uitvoeren. We behandelen verschillende oefeningen voor zowel het boven als onderlichaam en natuurlijk horen hier ook de buikspieren bij! Help elkaar door elkaar te motiveren en te pushen door de training heen en ervaar veel plezier en voldoening.

Small group training

Voor bedrijven, vrienden en/of families. 

Deelname uitsluitend voor 3-5 personen.

Wat kan je verwachten? 

In circuit vorm gaan jullie per persoon oefeningen uitvoeren voor het boven en onderlichaam. Dit doen we in verschillende rondes met gevarieerde oefeningen. Ik kijk naar het niveau wat je aan kan en pas hier de oefeningen en intensiteit op aan. Het belangrijkste is dat jullie plezier gaan ervaren en met een voldaan gevoel naar huis gaan.